Imprimeix
Darrera actualització de dilluns, 24 abril 2017

Balma Navarro ha obtingut Gold Level en Llatí A2

El 20 de desembre set alumnes de 2n de batxillerat es van presentar a la prova ECCL Euroclassica Latin Examination Vestibulum 2016 de la Comissió Europea. totes han rebut el diploma d'aptitud, però Balma Navarro Guinea, a més, ha rebut eGod Level. Moltes felicitats i enhorabona!

unnamed 1

Imprimeix
Darrera actualització de dilluns, 17 abril 2017

Senderisme al Desert de les Palmes

Dimecres 12, un grup nombrós d'alumnat de 1r i 3r d'ESO pujaren al Desert de les Palmes, en la segona jornada de Senderisme del projecte Matilde en forma.

Allí disfrutaren d'una jornada magnífica i unes vistes espectaculars.

 

desert

Imprimeix
Darrera actualització de dimecres, 12 abril 2017

Tercer premi de teatre per al grup DuraLexSedLex

El grup de teatre del nostre centre DuraLexSedLex va participar el passat mes de març al Certamen Compitalia en la modalitat Talia de teatre, obtenint un meritori tercer premi.Aquest passat divendres 7 d'abril va rebre el premi i el diploma acreditatiu en el incomparamarc del teatre romà de Sagunt dins de la jornada de Clausura del Festival "Ludere et discere".      Enhorabona a tots els components del grup, que una vegada més han triomfat en aquest certamen de teatre escolar de temàtica grecollatina!compitalia

Imprimeix
Darrera actualització de dimecres, 12 abril 2017

Els éssers fabulosos del món clàssic.

En la tercera jornada dedicada al llibre i la lectura, hem gaudit de l'espectacle d'Estela, que ens ha contat les històries dels éssers fabulosos del món clàssic, acompanyada per Sara amb la flauta travessera. El nostre alumnat de 2n ESO s'ho ha passat d'allò més bé.contacontes

Imprimeix
Darrera actualització de dimecres, 12 abril 2017

Premis Cartell Dia de la Salut

La professora M.J. Alexandre i E. Martí, junt al director F. Mezquita, han lliurat els premis al millor cartell del Dia Mundial de la Salut.  Enhorabona a les premiades!!

cartell salut

© 2012-2017 IES Matilde Salvador