Imprimeix
Darrera actualització de dijous, 14 desembre 2017

Teatre en anglés.

Dijous 7 de desembre, l'alumnat de 1r cicle va assistir en el gimnàs a la representació de "Sleepy Hollow" de la companyia Tourne teatre.

 TEATRE ANG

Imprimeix
Darrera actualització de dijous, 07 desembre 2017

Contra la violència de gènere.

L'IES Matilde Salvador pren partit en conscienciar i educar la comunitat educativa a favor d'una convivència de gènere sense violència de cap tipus. L'alumnat d'arts escèniques així ho va interpretar de la mà d'Elena Casanovas en l'espectacle "Miralls de realitat". A continuació, la diputada al Congrés, Marta sorlí, explicà i debatí sobre parlamentarisme i feminisme en dues xarrades, una per a ESO i FPB i l'altra per a batxillerat.

 

espect violencia

Imprimeix
Darrera actualització de dijous, 02 novembre 2017

Ens han concedit la carta ECHE

Donem l'enhorabona al centre i en especial a Gracia Manrique i Rosa Izquierdo per haver adquirit la carta Erasmus Charte for higher education 2014-2020 a partir de la qual el centre pot optar activament a la formació professional superior europea.Carte ECHE

Imprimeix
Darrera actualització de dissabte, 28 octubre 2017

Jornades de talent i ocupació

Els passats 10 i 11 d´Octubre va tindre lloc l´activitat  “Talent  i  Ocupació” per a l'alumnat del Cicle Superior de Projecte de Edificació i FPB d´Administració.

La jornada que la Fundació Globalis realitza al llarg de la província amb el recolzament  de la Diputació de Castelló va constar de dos parts:

-  Un taller on es treballaren habilitats transversals útils per a la prompta incorporació al món laboral dels alumnes com la comunicació, el treball en equip, motivació…

-  A la segona part, emprenedors i professionals del sector van contar la seua experiència als alumnes per a que aquests  futurs professionals coneguen totes les opcions  i  s´apropen a la realitat del mercat laboral.

 En les xarredes, participaren, entre altres,  Àngel Miquel Pitarch Roig, president del Col·legi Territorial d´Arquitectes de Castelló, Teresa Gallego, professora de la UJI i coordinadora del projecte eBrickhouse,  Alejandro Navarro, emprenedor amb la sua pròpia assessoria, i Manuel García director de Gesistra.

 

jornada talent i ocupacio

Imprimeix
Darrera actualització de divendres, 01 desembre 2017

Taller d'arqueologia

El  17 i 18 d'octubre, l'alumnat de primer de l'ESO realitzaren un interessant taller d'arqueologia en el Museu de BBAA de Castelló. 

arq

© 2012-2017 IES Matilde Salvador